Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 15:38

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πορεία και απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε την 28η Φεβρουαρίου στην αρκαδική πρωτεύουσα με αφορμή την θλιβερή επέτειο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. 

Με βαθιά συγκίνηση και οργή φορείς, εργαζόμενοι, μαθητές και συνταξιούχοι συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία πέτρινου ώστε να μην συγκαλυφθούν οι ευθύνες για το ατύχημα στα Τέμπη που πήρε μαζί του 57 νέους ανθρώπους. 

Οι διαδηλωτές κρατώντας συνθήματα όπως δεν είναι ατυχία ούτε κακιά στιγμή, είναι το κέρδος και πάνω από την ανθρώπινη ζωή φώναξαν για αυτές τις χαμένες ζωές. 

Οι ομιλητές εκτός από το δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκαν και στην ανείπωτη ακρίβεια που επικρατεί αυτό το διάστημα στη χώρα μας ζητώντας άμεσες αυξήσεις των μισθών και των συντάξεων ενώ στα πανό που κρατούσαν ανέφεραν ότι «με βάουτσερ και pass δε βγαίνει. Οργάνωση και αγώνας για την ανατροπή». 

Ενεργά συμμετείχαν στην κινητοποίηση και τα συνταξιουχικά σωματεία της Αρκαδίας όπου μέσα από τα πανό τους δηλώνουν πως ζητούν άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους. 

Διαβάστηκε 130 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.