Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 14:13

ΤΡΙΠΟΛΗ: ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μια ανάσα πριν την γιορτή του κρέατος την Τσικνοπέμπτη και τα κρεοπωλεία της Τρίπολης είναι έτοιμα να υποδεχθούν καταναλωτές και επιχειρηματίες ώστε να τους προμηθεύσουν με τα απαραίτητα είδη κρέατος.
Σύμφωνα με τους κρεοπώλες της Τρίπολης τα τελευταία έτη η δουλειά έχει μοιραστεί σε τρεις ημέρες για την προμήθεια της Τσικνοπέμπτης.
Τα κρεατικά κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα άλλα έτη με εξαίρεση το χοιρινό που μπορεί να υπάρχει μία αύξηση της τάξης των 0,20 με 0,30 €, τα αρνιά γάλακτος κυμαίνονται από 12 μέχρι δωδεκάμισι ευρώ το κιλό ενώ σε κάποιες περιοχές μπορεί να φτάσουν και τα 13 €.

Πλέον ο κόσμος λόγω της ακρίβειας επιλέγει και τα καταστήματα εστίασης ώστε να τιμήσει την συγκεκριμένη γιορτή και όχι τόσο σε συνάξεις στα σπίτια τους. 

Ωστόσο η οι προληπτικοι καταναλωτές έχουν προμηθευτεί ήδη τα κρέατα τους ή έχουν ζητήσει να τα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες ώστε να μπορέσουν να γιορτάσουν παραδοσιακά την Τσικνοπέμπτη.

Η Τσικνοπέμπτη αποτελεί μια δύσκολη σε φόρτο εργασίας η μέρα για τα κρεοπωλεία ωστόσο οι τοπικές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν το Αρκαδικό κοινό. Ο φετινός εορτασμός ίσως είναι λίγο πιο δύσκολος για κάποια νοικοκυριά λόγω ακρίβειας ωστόσο το καταναλωτικό κοινό όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα τιμήσει τη γιορτή του κρέατος. 

Διαβάστηκε 271 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.