Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 16:30

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΑΤ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου στο Δημαρχείο Τρίπολης ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τον δήμαρχο Τρίπολης, οπου συμφώνησαν στην εκτέλεση μελέτης και έρευνας στη ΔΕΥΑΤ Τρίπολης.  
Η έρευνα θα μελετήσει τη λειτουργία της ΔΕΥΑΤ ως προς τις απαιτήσεις του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης, θα βρει τα ισχυρά σημεία και τα σημεία προς βελτίωση και θα προτείνει σχέδια βελτίωσης, με απώτερο σκοπό την αύξηση της αποτελεσματικότητας, αποδοτικότητας και ποιότητας της ΔΕΥΑΤ.
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής έδειξε την ικανοποίησή του αφού η τοπική κοινωνία μέσω της ΔΕΥΑΤ εκμεταλλεύεται την παρουσία του Πανεπιστημίου της περιοχής της, δημιουργώντας έτσι μια θετική αλληλεπίδραση.  
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κος Κωνσταντίνος Τζιούμης τόνισε τη σημασία που θα έχει η συγκεκριμένη έρευνα - μελέτη για το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΥΑΤ.
Κλείνοντας, ο καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος διοικητικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κύριος Θάνος Κριεμάδης ανέφερε λεπτομέρειες του έργου.
Διαβάστηκε 455 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.