Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 15:26

Θερμή υποδοχή του Π. Νίκα στην λαϊκή της Κορίνθου (φωτογραφίες) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την λαϊκή αγορά και αρκετά καταστήματα στην καρδιά της Κορίνθου επισκέφθηκε το Σάββατο 11.5.19 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. 

Ο Παναγιώτης Νίκας αλλά και σύσσωμη η ομάδα των Περιφερειακών του συμβούλων στο Νομό Κορινθίας γύρισαν τα στενά της Κορίνθου και συζήτησαν με τους πολίτες. 

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η αντιμετώπιση του κόσμου, που όχι μόνο δέχθηκε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με χαρά αλλά συζήτησε μαζί του απλά πράγματα που απασχολούν τον καθένα ξεχωριστά και είναι αποτέλεσμα της ποιότητας ζωής στην Πελοπόννησο, και συγκεκριμένα στο Νομό Κορινθίας.

Ο Παναγιώτης Νίκας απέδειξε για ακόμα μια φορά έμπρακτα πόσο σημαντικό είναι να είσαι λαϊκός και όχι λαϊκιστής. 

Στην επίσκεψη αυτή του υποψηφίου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, οι πολίτες γνώρισαν έναν πραγματικό άνθρωπο, οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν θα μπορούσε κανείς να πει πως θυμίζουν φιλικό επίπεδο, κάτι που αποδεικνύει την αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του και την ανάγκη να συναναστραφούν μαζί του. 

Ο Παναγιώτης Νίκας, ένας λαϊκός άνθρωπός όπως αποδείχθηκε συζήτησε με τους παραγωγούς για την ποιότητα των προϊόντων, για τις τιμές αλλά και για τον δύσκολο καθημερινό αγώνα που δίνουν. 

Παράλληλα, και οι επιχειρηματίες της Κορίνθου, άνοιξαν την πόρτα των καταστημάτων τους και συζήτησαν μαζί του, τα αντίστοιχα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Όπως όλα έδειξαν δεν ήταν μια πολιτική συνάντηση με τους πολίτες, αλλά μια συνάντηση που οι πολίτες είχαν ανάγκη. Ειδικά σε δύο τομείς που η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει μείνει πίσω, αγροτική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα. 

Ο Παναγιώτης Νίκας, χωρίς καμία κινητοποίηση χωρίς, ανακοινώσεις και "μεγάλα γράμματα", αφουγκράστηκε τους Κορίνθιους στην καρδιά της πόλης, συνομίλησε με χιλιάδες πολίτες που τον είχαν ανάγκη, περπάτησε μόνος του, παρέα με τους συμβούλους του πάγκο πάγκο, κατάστημα- κατάστημα την Κόρινθο και πέρασε το μήνυμα της Νίκης μέσα από την πραγματική ζωή, μέσα από τα πραγματικά προβλήματα, μέσα από τον κόσμο που δε ζει σε μια "Μυθική Πελοπόννησο" αλλά σε μια Πελοπόννησο που αντιμετωπίζει χιλιάδες προβλήματα, και κανένας δεν τολμά να τα δει κατάματα, μόνο οι άνθρωποι που καθημερινά δουλεύουν για να επιβιώσουν, και είναι αυτοί οι απλοί άνθρωποι, οι άνθρωποι που ξυπνούν τα χαράματα για να πουλήσουν τα Προϊόντα τους στη Λαική και να προσφέρουν στην οικογένεια τους ένα πιάτο φαγητό.. 

Αυτοί οι άνθρωποι αγκάλιασαν τον Παναγιώτη Νίκα, και αυτοί οι άνθρωποι πίστεψαν σε αυτόν το πρωί του Σαββάτου στην Κόρινθο. 

Διαβάστηκε 1818 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.