Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 12:37

Π. Νίκας: Η Αρκαδία έχει πολλά να κερδίσει με τον Κώστα! (βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ηχηρές παρουσίες στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Βλάση την Τετάρτη 3/07/2019 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Ανάμεσα στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα αλλά και τον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου αρκετές ήταν οι παρουσίες που ξεχώρισαν και παραβρέθηκαν για να δηλώσουν τη στήριξή τους στον κ Βλάση.

Στην εκδήλωση παραρεύθηκαν ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις φανερώνοντας στήριξη του στο πρόσωπο του Κώστα Βλάση.

"Οι συγκεντρώσεις του Κώστα ήταν πράγματι εντυπωσιακές, εγώ μέσα από τον προεκλογικό μου αγώνα γνώρισα πολύ καλά τον Κώστα τον Βλάση

ειλικρινά είμαι εντυπωσιασμένος από την ευθύτητα, την επάρκεια, τις πολιτικές ικανότητες και από την ανθρωπιά την οποία διαθέτει. 

Η Αρκαδία έχει πολλά να κερδίσει με τον Κώστα όχι μόνον στη βουλή αλλά και στην αυριανή Κυβέρνηση στην οποία είμαι βέβαιος ότι έχει θέση.

Είναι βέβαιο επίσης ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία ο Κώστας με τον Περιφερειάρχη, η Περιφέρεια με ότι εκπροσωπεί ο Κώστας αύριο για το καλό της Αρκαδίας.

Η Αρκαδία το 2021, 200 χρόνια από την απελευθέρωση πρέπει να είναι εντελώς διαφορετική από ότι είναι σήμερα, πολύ καλύτερη, και θα προσπαθήσουμε γι αυτό!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Διαβάστηκε 1375 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.