Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 13:59

VIDEO: ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ & ΤΟΝ "ΠΑΡΝΩΝΑ Α.Ε" Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δωρεά κλινοσκεπασμάτων προς το Παναρκαδικό νοσοκομείο ΤρίποληςΠαναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης πραγματοποίησε ο Δήμος Τρίπολης μαζί με την αναπτυξιακή Πάρνωνα. 
Ο Διευθύνων σύμβουλος του αναπτυξιακού οργανισμού «Πάρνωνας ΑΕ» κ. Μαρινης  Μπερετσος αναφέρθηκε στον καινούργιο ιματισμό ο οποίος προέρχεται από την προσφορά της Ύπατης Αρμοστείας και του Υπουργείου η οποία είχε φτάσει για να δοθεί στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων. 

Το Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης βοήθησε αρκετά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που είχαν τα πέντε έτη που έμεναν στην πόλη της Τρίπολης οι πρόσφυγες.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το πρόγραμμα εστία φιλοξενήθηκαν περισσότεροι από 500 πρόσφυγες στην Τρίπολη και έγιναν πάνω από 80 γεννήσεις. 

Ο εξοπλισμός που δίνεται περιλαμβάνει σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες για τις πιεστικές ανάγκες του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης.

Η τοπική κοινωνία της Τρίπολης οι σχολικές δομές αλλά και οι φορείς ενέταξαν τους πρόσφυγες χωρίς σοβαρά προβλήματα. 

Με τη σειρά του ο διοικητής του Παναρκαδικού νοσοκομείου ευχαριστήσει θερμά τον δήμαρχο Τρίπολης και τον διευθύνων σύμβουλο της αναπτυξιακής εταιρείας πάνω να ΑΕ για την πολύτιμη δωρεά και την συνεισφορά τους.

Διαβάστηκε 152 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.