Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 15:38

VIDEO: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) προχώρησε σε πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου με στάση εργασίας στην Αττική από τις 8πμ έως τις 3μμ και 24ωρη απεργία στην Περιφέρεια.
Γι’ αυτό το λόγο, παράσταση διαμαρτυρίας για τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό του Παναρκαδικόυ νοσοκομείου Τρίπολης πραγματοποίησαν το πρωί τα συνταξιουχικά σωματεία της Αρκαδίας έξω από το Παναρκαδικό νοσοκομείο. 
 
Να σημειωθεί πως μέσα στο σύνολο των συνταξιούχων υπήρχε μόνο ένας ειδικευόμενος γιατρός του Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης ο οποίος απεργούσε, Χωρίς να υπάρχει κανένας εκπρόσωπος των ιατρών ή του νοσηλευτικού προσωπικού.
 
Οι συνταξιούχοι με πανό που αν έγραφε ότι ζητούν άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους διαδήλωσαν για τα πάγια αιτήματα των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.
 
Ο ειδικευόμενος γιατρός του Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης κύριος Θάνος Πουρνάρας με τη σειρά του αναφέρθηκε στις σοβαρές ελλείψεις συναδέλφων που υπάρχουν στο Παναρκαδικό νοσοκομείο.
 
Την συγκέντρωση πραγματοποίησαν τα συνταξιουχικά σωματεία της Αρκαδίας Ι.Κ.Α., ΔΥ, ΟΑΕΕ, ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ, ΟΑΕΕ Μεγαλόπολης και η περιφερειακή ομοσπονδία ΟΤΕ Πελοποννήσου. 
Διαβάστηκε 426 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.